Védegylet

Átalakuló Közösségek

Az aktív helyi közösségek együttműködésével újraszőjük hazánk és a bolygó társadalmi és ökológiai szövetét mindannyiunk boldogulására. Közösen tanuljuk az együttműködés, a szolidaritás új formáit, erősítjük a helyi demokratikus részvételt és csökkentjük ökológiai lábnyomunkat. Hisszük, hogy "EGYÜTT MŰKÖDÜNK.”

Az elmúlt 18 évben sok mindennel foglalkoztunk, de jelenleg munkacsoportjaink fő fókuszpontjai a méltányos kereskedelem (fair trade), az élelmiszer önrendelkezés, az agroökológia, az energiaszegénység, a konfliktusos ásványok és az egyéb helyi ügyek. Ezekről bővebben a honlapunkon olvashattok!

A Védegylet Egyesület munkacsoportjai közé tartozik az Átalakuló Közösségek is, ahol három fő területen támogatjuk a közösségeinket:

  • találkozók, képzések, kalákák, tanulmányutak szervezésével és kiadványok terjesztésével.
  • helyi élelmiszer: magbörzék, közösségi kertek fejlesztése, doboz rendszerek, permakultúra stb.
  • helyi energia: energiaszegénység csökkentése, energiahatékonyság növelése: ablakszigetelés, biobrikett kályhaépítés stb.

vedegylet kep

Védegylet Egyesület – Átalakuló Közösségek – EGYÜTT MŰKÖDÜNK!
1137 Budapest, Pozsonyi út 14. II/9, (361) 237 6020, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.védegylet.hu, kozossegek.atalakulo.hu

Támogatóink, együttműködő partnereink

Kapcsolat

A Földgömb Alapítvány

1142 - Budapest
Erzsébet királyné útja 125.

Email: info [kukac] zoldgombfesztival.hu

© Heiling Média Kft.